Welkom

CYPRUS, zaken en zon samen succesvol zijn

Welkom bij de Nederlands - Cypriotische Kamer van Koophandel

 

De Nederlands - Cypriotische Kamer van Koophandel houdt zich bezig met de promotie van het doen van zaken op Cyprus en richt zich met name op het Nederlandse bedrijfsleven. Wij geven advies aan ondernemers over zaken doen op Cyprus en begeleiden bedrijven die zich op Cyprus willen vestigen. Ook begeleiden wij mensen die willen emigreren naar Cyprus.

 

 

De Nederlands - Cypriotische Kamer van Koophandel kan u adviseren en biedt ondersteuning op maat. Wij brengen u in contact met een degelijk en betrouwbaar netwerk, waardoor u zich kunt richten op het ontwikkelen van uw business op Cyprus. Wij kunnen u ondersteunen vanaf het moment van een eerste marktverkenning tot en met de oprichting van uw lokale onderneming en de verdere ontwikkeling daarvan.

 

De wetgeving op Cyprus en de fiscale regels zijn afwijkend van wat wij in Nederland gewend zijn. De zakelijke omgangsvormen zijn verschillend en het spreken van Engels of Grieks is noodzakelijk. Cyprus is een relatie maatschappij waardoor het tijd kost om zaken te kunnen doen. Het vinden van en werken met een partner met lokale kennis is dan ook heel belangrijk.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om zaken te doen op of met Cyprus? Heeft u interesse om naar Cyprus te emigreren? Neem dan ontact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons het beste bereiken door een e-mail te sturen naar info@cypruschamber.eu.

NIEUWSBERICHT 1

NIEUWSBERICHT 2

NIEUWSBERICHT 3

NIEUWSBERICHT 4

 

 

Kantoor in Nederland

 

Lindenhof 7

8051 DD Hattem

The Netherlands

 

 

 

Telephone: +31 6 275 07 588

E-mail: info@cypruschamber.eu

 

 

Kantoor op Cyprus Postadres

 

7 Dervis Kavazoglou P.O.Box 40863

Aphrodite Gardens 6037 Larnaca

House 8 Cyprus

7040 Oroklini

Cyprus

 

+357 99 06 41 93

Follow us on Facebook !

2017 - Copyright CyprusChamber.EU - All Rights Reserved. No distribution allowed.